Kerstconcert 2015

Gisteren, 12 december 2015 hebben wij een geweldig concert verzorgd, in samenwerking met vocal-groep “Get Real” uit Bunde.
We waren blij dat er zoveel mensen waren komen kijken en luisteren naar dit concert. Voor onze dirigent Ludo Roijen, was dit kerstconcert de eerste echte uitdaging, hij mag terugkijken op een zeer geslaagd concert. het was een afwisselend programma, waarin beidde erg goed uit de verf kwamen. Tijdens de pauze hebben genoten van een heerlijk stuk kerstbrood. Ter afsluiting van het concert speelde de Fanfare en Vocal-groep “Get Real” White Christmas. Het geheel werd aan elkaar gesproken door Frans Gartener, die op geheel eigen wijze ons meenaam in de Kerstsfeer, via anekdotes, gedichten en humor.

Wij mogen trots zijn op onze fanfare, Vocal-groep, vrijwilligers, sponsoren en trouwe aanhang, gezamenlijk hebben we dit concert laten slagen.
Ludo

Frans Gartener